torsdag den 7. april 2016

Tøj med solbeskyttelsesfaktor

Hvis du skal ud og rejse eller en tur på stranden med dit barn – måske for første gang, kan det være rigtig svært at vide hvad man egentlig skal gøre for at passe på sit barn i solen. Solen er dejlig, men kan blive for meget for små børn hvis de skal være ude i længere tid af gangen.

Det kan være svært at huske, at smøre børnene ind hver gang de har været i vandet, har svedt, eller har tørret sig med et håndklæde, og måske er det hverken en sjov tjans for dig eller for børnene. Derfor kan tøj med UV-beskyttelse være en rigtig nyttig ting, når du er på solferie med dine børn.
Det er vigtigt at være særligt opmærksomme på børn ift. Solen, da børn der leger i vandkanten, bliver kølet lidt ned af en luftig sommervind og vandet, og derfor vil de ikke lægge mærke til at huden begynder at blive varm. Som voksne vil vi selv gå i skygge hvis vi opdager at huden begynder at blive varm eller måske svier lidt. For det andet er børn der vokser i højere risiko for at blive solskoldede. Børn der vokser har nemlig mange celler, der hele tiden deler sig, og arvematerialet påvirkes derfor i højere grad af solens UV-stråler.

Det gode ved soltøjet er, at det beskytter dit barn mod solens skadelige UVA- og UVB-stråler, med en UPF (ultraviolet beskyttelsesfaktor) på 50+, hvilket er det bedst mulige.  Du slipper desuden for at give barnet solcreme på de steder hvor tøjet dækker, tøjet tørrer hurtigt og er rart at have på.


Er du i tvivl, kan du finde mange gode råd om størrelser og solbeskyttelse på solbutikken.dk  


Ingen kommentarer:

Send en kommentar